TÁRSASÁGUNKRÓL

 

Mottónk: okos gyártószoftverekkel a munkadarabokig

Pannoncad KFT és jogelődje már 1991 óta foglalkozik a világpiac legkorszerűbb szoftverrel-támogatott ipari tervező és gyártó technológiának magyarországi forgalmazásával.

Professzionális mérnöki szoftvereink főként a 3D-s gépészeti tervezés, a komplex NC megmunkálások tervezése, az ipari robotok offline, nagy pontosságú 3D modell követő pályatervezése, a 3D modell alapú méréstechnika és az elektronikai nyomtatott áramkörök tervezése terén alkalmazhatók. 

A mérnöki szoftver kínálat mellett, az elektronikai kutatás-fejlesztés és gyártás területén az áramkörök legkorszerűbb sorozatgyártására alkalmas lézeres vágó berendezéseket biztosítjuk megrendelőink számára.   

Az általunk képviselt, világszerte keresett technológiákat közvetlen nemzetközi gyártói támogatással kínáljuk. Termékeink igény esetén komplex fejlesztő-gyártó rendszerekbe integrálhatók.    

Felhasználóink között megtalálhatók az elektronikai és gépészeti technológiákat alkalmazó iparvállalatok a kisebb irodáktól a legnagyobb multinacionális nagyvállalatokig, az egyetemi és akadémiai kutató és oktató központok, valamint a szakirányú közép- és felsőfokú képzés intézményei.    

Forgalmazott termékeink: Mastercam, Aplus, Robotmaster