ROBOTIKA A PANNONCAD KÍNÁLATÁBAN

A Pannoncad több évtizede forgalmaz CNC megmunkálás-programozó szoftvert, és így jelentős CAD/CAM tapasztalattal rendelkezik. Robotikai kínálatunk a robotika és a CAD/CAM ötvözésén alapul, ami által komplex mozgásra alkalmas, 6 szabadságfokú ipari robotokhoz kínálunk korszerű és gazdaságos feladatorientált pályaprogramozó szoftvert, mellyel a robotos pályagenerálás hasonlóvá válik a CNC szerszámgépeknél tapasztaltakhoz. Az automatizált, kézi betanítás nélküli robotprogramozást és optimalizálást nyújtó, robotfüggetlen Robotmaster szoftvert technológiai partnereinkkel együtt ajánljuk. Válassza a Robotmaster-t és végezzen el 1 hónapnyi munkát 1 nap alatt.

ÉV TAPASZTALAT

ALKALMAZÁS

ROBOTGYÁRTÓ

ROBOTTÍPUS

ROBOTMASTER

A Robotmaster CAD/CAM alapú szoftver integrálja az offline robotprogramozást, szimulációt és robotkód-generálást. Ezáltal gyorsan készít pontos és hibamentes robotprogramokat tanítási pontok nélkül. Az interaktív pályatervező és szimulációs környezet segíti a gyártókat, hogy robotokat használhassanak nagyobb pontosságú termékek előállítására, alacsonyabb áron, gyorsan, rugalmasan.

OFFLINE PROGRAMOZÁS

6-TENGELYES KONTÚROZÁS

ROBOTKÓD GENERÁLÁS

UNIVERZÁLIS KOMPATIBILITÁS

SZÜKSÉGES RÁFORDÍTÁS

GAZDASÁGOS GYÁRTÁS

SZOLGÁLTATÁSAINK

SZAKTANÁCSADÁS

Segítünk a feladat elemzésében process-es partnereinkkel együttműködve, a robot kiválasztásában és a cella kialakításának megtervezésében. Továbbá készítünk egy részleges mintamegmunkálást a vevő munkadarabjára.

PÁLYAPROGRAMOZÁS

A Robotmaster iránt érdeklődő ügyfeleknek bevezető projektként, vagy a beruházás kezdeti időszakában szoftveres pályaprogramozási szolgáltatást biztosítunk. Az alkalmazott robotcellában lévő robot modelljét mi biztosítjuk.

OKTATÁS

Bevezetés a legkorszerűbb CAD/CAM alapú offline robotprogramozásba, melynek során Robotmaster felhasználóink tematikus képzést kapnak a szoftver használatához, a kapcsolódó CAM szoftverek rövid ismertetésével együtt.