MASTERCAM MEGOLDÁSOK

A Mastercam rendszer CAD/CAM szoftver eszközöket kínál sokféle programozási igényhez, az alaptól a komplexig. Az innovatív, rugalmas megoldásainknak és a világszerte kiemelkedő támogatási hálózatunknak köszönhetően a Mastercam a legszélesebb körben használt NC programozó szoftver az iparban és az oktatásban egyaránt. Válassza a Mastercam-et, és tegye áramvonalassá a termelési folyamatot a feladat előkészítésétől a munkadarabok elkészüléséig.

MODULOK

A Mastercam termékek mindenütt megtalálhatók a tervezéstől a gyártósorokig. Munkadarabjait a Mastercam kiemelkedő funkcióival programozhatja, a pontosság és termelékenység növelése érdekében. Megmunkálási kódot készíthet az CNC berendezések működtetéséhez.

mastercam mill

MILL

mastercam lathe

LATHE

mastercam mill-turn

MILL-TURN

mastercam wire

WIRE

mastercam router

ROUTER

mastercam design

DESIGN

ADD-ONOK

Építse fel a saját gépparkjához igazodó, átfogó CAD/CAM megoldást Mastercam-mel. Érjen el nagyobb termelékenységet az egyedi feladatok megoldásakor, a számos speciális beépülő modul alkalmazásával.

mastercam multiaxis

MULTIAXIS

mastercam port expert

PORT EXPERT

mastercam blade expert

BLADE EXPERT

mastercam prodrill

PRODRILL

mastercam curve 5-axis

CURVE 5-AXIS

mastercam productivity+

PRODUCTIVITY+

KÜLSŐ CÉGEK ÁLTAL FEJLESZTETT ADD-ONOK

A Mastercam a gyártó ipar legjelentősebb képviselőivel működik együtt, ezért Ön válogathat a kiegészítő szoftver és hardver eszközök között, melyek teljes gyártási megoldással segítik a nyereségesség növelését. 

OKTATÁS

Cégünk minden Mastercam felhasználónak rendelkezésére áll a különböző szintű felhasználói tanfolyamokkal. Tanfolyami tematikáink igazodnak felhasználóink egyedi igényeihez, és amennyiben ez lehetséges, olyan munkadarabbal végezzük az oktatást, melyet közösen választunk ki. A tanfolyam végére igyekszünk a kiválasztott mintadarabot a tervezési folyamaton túl a gyártásig is elvinni, ezzel is életszerűbbé, gyakorlatiasabbá téve a kiképzéseket.

A Mastercam programmal számos egyetem oktatási tematikájában is találkozhatnak, melyeket referencia listánkban tekinthetnek meg.

A képzés után 12 hónapon keresztül ingyenes telefonos támogatást is biztosítunk, illetve igény szerint a helyszínen is részt vállalunk az adódó problémák megoldásában. De nem csak a mi tapasztalatainkra és segítségünkre számíthatnak felhasználóink, hanem a világhálón a http://www.emastercam.com/faq.php hivatalos Mastercam fórumon és a youtube-on, facebook-on is jelen levő, egyszerre akár több ezer kollégától kérhetnek segítséget, illetve okulhatnak közzétett tapasztalataikból és alkalmazhatják sikeres megoldásaikat.

Kérjük, keressen meg minket vagy a világhálón kollégáit problémáival, de akár saját, újszerű megoldásaival!

A TANFOLYAM FELTÉTELEI

A tanfolyamokat Vevőink telephelyén, termelésközelben tartjuk. Ehhez a Vevő biztosítja a tanfolyami helyiséget és a megfelelő számú, Mastercam futtatásra alkalmas PC konfigurációt. A tanfolyamokon általában maximum 8 fő vehet rész, és egy munkaállomásnál maximum 2 hallgató foglalhat helyet. Cégünk biztosítja a – Vevő licencén túlmenően szükséges számú – Mastercam tanfolyami licencet.