Robomaster V7.3 – Forradalmi Robotprogramozás

Múlt héten megjelent a Robotmaster V7.3-as nagyverziója, melyben számos grandiózus technológiai fejlesztés és várva várt robotos funkció helyet kapott, hogy a piaci igényeket még jobban ki tudjuk szolgálni. Elsőként meg kell említenünk a futási idő kalkulációt, mely a robot kinematikai jellemzőit is figyelembe veszi és nem csupán a szerszámpálya paraméterei alapján számolja a megmunkáláshoz szükséges, valamint a levegőben töltött időt.

A V7.3-ban továbbá nagy hangsúlyt fektettek az additív/felrakó típusú műveletekre is. Mostantól lehetőségünk nyílik az anyag felrakásának szimulációjára, legyen szó hegesztésről, ragasztásról, vagy akár 3D nyomtatásról. Az új Spraying modul pedig integrált cad/cam funkciókkal teszi lehetővé a szórási típusú pályák könnyű programozását.

Nagyon sokat tud és nagyon sok alkalmazást képes profi módon kiszolgálni, és mindezt egy egységes, intuitív platformon. A Robotmaster az első ilyen tudású eszköz az iparban. Válassza a Robotmaster-t és abban a 20 percben is termeljen mialatt a robotkódot készíti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .