Robotmaster V7.1 – Úttörés a Robotprogramozásban

A Robotmaster V7-es verziója kiaknázza a 6-szabadságfokú ipari robotok tudását és (ki)használhatóságát és ezáltal képes átírni mindazt, amit eddig az offline robotprogramozásról és az ütközésmentes trajektóriák előállításáról gondoltunk. Na de mivel is érdemes kezdeni ennek a forradalmian új robotprogramozó szoftvernek a bemutatását?

Csak néhány a Robotmaster V7.1 jellemzői közül. Az átlátható munkavégzés érdekében a gyártó két részre bontotta a programozási folyamatot, melynek első részeként a Task oldalon létrehozzuk/importáljuk a munkadarabhoz tartozó szerszámpályát. Ezt követően a Device oldalon legeneráljuk a 6-tengelyes robotpályát, melyhez az inverz robot-kinematikai motor végzi el a szükséges számításokat a használt robot pontos geometriai és kinematikai felépítése alapján. Az így kialakult robotpálya gyakran tartalmazhat ütközéseket és tipikusan robotos problémákat (pl. szingularitás, csuklótúlfordulás), melyeket optimalizáló és munkatér-analizáló eszközökkel tudunk könnyedén elhárítani. Végső lépésként 1 kattintással kiadjuk a robotspecifikus kódot, mely azonnal feltölthető a vezérlőbe és a programozás készen is van.

robotmaster universal robots
robotmaster group transform
robotmaster time estimation
robotmaster join paths
robotmaster offset wrist
robotmaster path tilting
robotmaster transform paths
robotmaster tool manager

2020-ban már ilyen eszközzel lehet és érdemes robotot programozni. Válassza a Robotmastert, hogy abban a 20 percben is termeljen míg a robotkódot készíti.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .