TÁRSASÁGUNKRÓL

Pannoncad KFT és jogelődje már 1991 óta foglalkozik a világpiac legkorszerűbb szoftverrel-támogatott ipari tervező és gyártó technológiának magyarországi forgalmazásával.

Professzionális mérnöki szoftvereink főként a 3D-s gépészeti tervezés, a komplex NC megmunkálások tervezése, az ipari robotok off-line, nagy pontosságú 3D modell követő pályatervezése, a 3D modell alapú méréstechnika és az elektronikai nyomtatott áramkörök tervezése terén alkalmazhatók. 

A mérnöki szoftver kínálat mellett, az elektronikai kutatás-fejlesztés és gyártás területén az áramkörök legkorszerűbb prototípus- és sorozatgyártására alkalmas lézeres berendezéseket biztosítjuk megrendelőink számára.   

Az általunk képviselt, világszerte keresett technológiákat közvetlen nemzetközi gyártói támogatással kínáljuk. Termékeink igény esetén komplex fejlesztő-gyártó rendszerekbe integrálhatók.    

Felhasználóink között megtalálhatók az elektronikai és gépészeti technológiákat alkalmazó iparvállalatok a kisebb irodáktól a legnagyobb multinacionális nagyvállalatokig, az egyetemi és akadémiai kutató és oktató központok, valamint a szakirányú közép- és felsőfokú képzés intézményei.