ROBOTMASTER

Robotmaster az ideális offline pályaprogramozó megoldás minden olyan robotos alkalmazás számára, mely a CAD/CAM technológián alapul. A Robotmaster a gyártási alkalmazások széles skáláját szolgálja ki, az egyes alkalmazásokhoz szükséges eszközökkel. Legfőbb előnye, hogy speciális CAD/CAM és robotikai szakértelem nélkül is intuitív, automatizált és hibamentes feladat alapú programozást tesz lehetővé. Új verzió...

 

ROBOTMASTER V7.1 AZ EGYSZERŰ ROBOTPROGRAMOZÁSÉRT :

 

GYORS

 

robotmaster universal robots
robotmaster group transform
robotmaster time estimation
robotmaster join paths
robotmaster v7.1
robotmaster offset wrist
robotmaster path tilting
robotmaster transform paths
robotmaster tool manager

TÁMOGATOTT ROBOTGYÁRTÓK

ALKALMAZÁSOK

Robotmaster az ideális offline pályaprogramozó megoldás minden olyan robotos alkalmazás számára, mely a CAD/CAM technológián alapul. A Robotmaster a gyártási alkalmazások széles skáláját szolgálja ki, az egyes alkalmazásokhoz szükséges eszközökkel. Legfőbb előnye, hogy speciális CAD/CAM és robotikai szakértelem nélkül is automatizált és hibamentes feladatalapú programozást tesz lehetővé.

 

ADDITÍV

HEGESZTÉS

SORJÁZÁS

VÁGÁS

ÉLLETÖRÉS

MARÁS

 

BEVONATOLÁS

 

POLÍROZÁS

 

DISZPENZÁLÁS

 

FELÜLETKEZELÉS

 

TOVÁBBI FUNKCIÓK

Robotmaster...

 

KÜLSŐ TENGELYEK

PART TO TOOL

 

KOOPERATÍV ROBOTIKA

GYAKORI KÉRDÉSEK

 

A Robotmaster automatikusan ellenőrzi kinematikailag és geometriailag a programokat, melyekkel az elérési korlátok, a csuklólimitek, a szingularitások illetve az ütközések is könnyen kezelhetővé és megoldhatóvá válnak.

A Robotmaster a pálya megváltoztatott geometriájának és megmunkálási paramétereinek figyelembe vételével számolja ki az új csuklókoordinátákat, ezáltal kézi beavatkozás nélkül, percek alatt elkészíthető a módosított program.

A Robotmaster automatikus beállításokat használ a szerszám pozicionálására és orientálására, melyekkel a legkomplexebb megmunkálási pályákból is könnyedén állíthatók elő az ütközésmentes robottrajektóriák.