ROBOTIKA A PANNONCAD KÍNÁLATÁBAN

A Pannoncad több évtizede forgalmaz CNC megmunkálás-programozó szoftvert, és így jelentős CAD/CAM tapasztalattal rendelkezik. Robotikai kínálatunk a robotika és a CAD/CAM ötvözésén alapul, ami által komplex mozgásra alkalmas, 6 szabadságfokú ipari robotokhoz kínálunk korszerű és gazdaságos feladatorientált pályaprogramozó szoftvert, mellyel a robotos pályagenerálás hasonlóvá válik a CNC szerszámgépeknél tapasztaltakhoz. Az automatizált robotprogramozást és optimalizálást nyújtó, robotfüggetlen Robotmaster szoftvert technológiai partnereinkkel együtt ajánljuk.

ÉV TAPASZTALAT

ALKALMAZÁS

ROBOTGYÁRTÓ

ROBOTTÍPUS

ROBOTMASTER

A Robotmaster CAD/CAM alapú szoftver integrálja az offline robotprogramozást, szimulációt és robotkód-generálást, és gyorsan készít pontos és hibamentes robotprogramokat tanítási pontok nélkül. A valós idejű inverz kinematikán alapuló interaktív pályatervező és szimulációs környezet automatizált robotmozgás-optimalizálást tesz lehetővé számos robotgyártó robotjával.

 

A pályaprogramozás CAD modell alapján történik, mellyel a robottrajektóriák előállításához szükséges idő drasztikusan lecsökken. A kézi betanítással, vagy az offline szimulátorokkal ellentétben a gazdaságos sorozatnagyság pedig akár az 1-et is elérheti.

FlipBox Title

vvdfsvggg

Banner Title

Banner Title

gfbfgbfd
  • Robotkód generálás egy kattintással
  • Szingularitások, ütközések és robot kinyúlás határproblémáinak automatikus feloldása
  • Eszközök a munkadarab-pozicionálás, szerszámdöntés, robot-konfiguráció beállítás és külső tengely kezelés optimalizálására

SZOLGÁLTATÁSAINK

SZAKTANÁCSADÁS

Segítünk a feladat elemzésében process-es partnereinkkel együttműködve, a robot kiválasztásában és a cella kialakításának megtervezésében. Továbbá készítünk egy részleges mintamegmunkálást a vevő munkadarabjára.

PÁLYAPROGRAMOZÁS

A Robotmaster iránt érdeklődő ügyfeleknek bevezető projektként, vagy a beruházás kezdeti időszakában szoftveres pályaprogramozási szolgáltatást biztosítunk. Az alkalmazott robotcellában lévő robot modelljét mi biztosítjuk.

OKTATÁS

Bevezetés a legkorszerűbb CAD/CAM alapú offline robotprogramozásba, melynek során Robotmaster felhasználóink tematikus képzést kapnak a szoftver használatához, a kapcsolódó CAM szoftverek rövid ismertetésével együtt.