A Pannoncad Műszaki-informatikai és technológiai Rendszerházat 1991-ben a világpiac legkorszerűbb szoftverrel-támogatott ipari tervező és gyártó technológiának magyarországi forgalmazására és műszaki támogatására alapítottuk.

Professzionális mérnöki szoftvereink főként a 3D-s gépészeti tervezés, a komplex NC megmunkálások tervezése, az ipari robotok off-line, nagy pontosságú 3D modell követő pályatervezése, a 3D modell alapú

A mérnöki szoftver kínálat mellett, az elektronikai kutatás-fejlesztés és gyártás területén az áramkörök legkorszerűbb prototípus- és sorozatgyártására alkalmas egyes mechanikus és lézeres berendezéseket biztosítjuk megrendelőink számára.    

Felhasználóink között megtalálhatók az elektronikai és gépészeti technológiákat alkalmazó iparvállalatok a kisebb irodáktól a legnagyobb multinacionális nagyvállalatokig, az egyetemi és akadémiai kutató

Az általunk képviselt, világszerte keresett technológiákat közvetlen nemzetközi gyártói támogatással kínáljuk. Termékeink igény esetén komplex fejlesztő-gyártó rendszerekbe integrálhatók.